Το beautymag.gr γνώρισε την νέα Επαναστατική Καινοτομία της LeChat USA, με το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!

Αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για ένα προϊόν που λύνει τα χέρια κάθε επαγγελματία τεχνίτη και φέρνει μια πραγματική επανάσταση στον τρόπο που επιμελούμαστε τα νύχια!

Αυτές οι καταπληκτικές χρωματιστές σκόνες είναι άοσμες, δεν «καίνε» ούτε ταλαιπωρούν το νύχι και προσαρμόζονται με όλες τις μεθόδους! Δηλαδή, με 1 προϊόν
μπορείς να δουλέψεις Gel, Ακρυλικό και Dipping δημιουργώντας αποτέλεσμα που διαρκεί για παραπάνω από τρεις εβδομάδες!

Στη σειρά Gelée 3 in 1 θα βρεις 96 αποχρώσεις για να διαλέξεις ποια ταιριάζει στις ανάγκες των πελατών σου!

Ανάμεσα στις αποχρώσεις, υπάρχουν οι 12 MOOD POWDER, που αλλάζουν
χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος, χαρίζοντας αποτέλεσμα συνεχώς μεταβαλλόμενο!

Υπάρχουν επίσης και οι 12 GLOW POWDER, που φωσφορίζουν ακόμα και στο  απόλυτο σκοτάδι!

Πάμε να δούμε τους τρόπους χρήσης:

  • Για τη μέθοδο Gel, χρησιμοποιήστε το  Gelée Gel Base Coat   που διατίθεται σε συσκευασία βερνικιού, για πιο εύκολη εφαρμογή και πασπαλίστε  από πάνω μια από τις 96 αποχρώσεις! ! Έτσι, «χτίζεις»  –  βάφεις ταυτόχρονα και κερδίζεις πολύτιμο χρόνο! Πολυμερίστε  σε λάμπα LED ή  UV. Στη συνέχεια διαμορφώστε με buffer ή λίμα και ολοκληρώστε,σφραγίζοντας το αποτέλεσμα με το High Shine top gel.
  • Για τη μέθοδο dipping, χρησιμοποιήστε το base dip gelee,εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση σε όλη την επιφάνεια του νυχιού και στη συνέχεια τοποθετήστε το μέσα στη σκόνη που έχετε επιλέξει. Απομακρύνετε τις περιττές σκόνες και επαναλάβετε τη διαδικασία. Συνεχίζοντας εφαρμόστε  μια λεπτή στρώση Activator και περιμένουμε να στεγνώσει.  Δεν χρειάζεται λάμπα πολυμερισμού. Τέλος, διαμορφώνουμε όπου είναι απαραίτητο και περνάμε top dip gelee.
  • Για τη μέθοδο του Ακρυλικού, χρησιμοποιήστε  τις σκόνες για επιμήκυνση, φυσική ενίσχυση ή 3d design.

Στο ανανεωμένο e-shop της LeChat θα βρεις μεγάλη γκάμα προϊόντων ονυχοπλαστικής, τα οποία διανέμονται στην Ελλάδα με άδεια από τον  Ε.Ο.Φ ( Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων).

Το gelee 3in1 είναι η εγγύηση των επαγγελματιών για διάρκεια και αντοχή! Το εμπιστεύονται χιλιάδες επαγγελματίες παγκοσμίως.

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε και στο beautymag.gr