Η LeChat USA, η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρία προϊόντων για νύχια, παρουσίασε την νέα της καμπάνια στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια την μοναδική Αθηνά Οικονομάκου. Πίσω από την κάμερα, ο αναγνωρισμένος φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός απογειώνει τη χειμερινή παλέτα χρωμάτων της LeChat.

Οι νέες αποχρώσεις που περιλαμβάνει η νέα σειρά έρχονται να αποκαταστήσουν τη χαμένη λάμψη της περσινής χρονιάς, με glam style και party looks.

 

 

Το πιο θηλυκό σχήμα για τα νύχια, οβάλ, συνδυάζεται με παστέλ και χειμερινές deep brown αποχρώσεις όπως το pms184 Risqué Business.

 

 

Το μοντέρνο αμυγδαλωτό είναι το σχήμα της χρονιάς που πρέπει να δοκιμάσεις, καθώς κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Η Le Chat σας προτείνει το pms110 Mi Amour.

 

Ιδανική επιλογή για τετράγωνο σχήμα που ξεχωρίζουμε και για τις πιο απαιτητικές fashionistas είναι το pms04 Marilyn Merlot και το pms210 Olivia.

 

 

Όποιες κι αν είναι οι τάσεις στα χρώματα, δοκίμασε το pms135 Golden Bliss και δημιούργησε εντυπωσιακά σχέδια, λεπτομέρειες με  χρυσές μίνιμαλ γραμμές και flame νύχια.

 

 

Γνώρισε εδώ τα επαναστατικά και βραβευμένα προϊόντα.