Σεμινάρια

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Στην σχολή μας θα  λειτουργεί Σεμινάριο Β’ επιπέδου  με  διάρκεια  1 μήνα . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται σε απόφοιτους αισθητικής άκρων.  Στόχος μας είναι ο σπουδαστής να αποκτήσει άριστη γνώση πάνω στις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούμε αλλά και να αποκτήσει πειθαρχία και αυτοπεποίθηση.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει όλα τα στάδια γύρω από τα τεχνητά νύχια, την ονυχοφαγία , την επιμήκυνση φυσικού νυχιού και το nail art σε 40 ώρες.

Η σχολή παρέχει εντελώς δωρεάν όλα τα υλικά , τα εργαλεία και τα μηχανήματα στους σπουδαστές κατά την διάρκεια των μαθημάτων, στον καθένα ξεχωριστά για την αποφυγή των καθυστερήσεων και των δυσλειτουργιών την ώρα των μαθημάτων. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην σχολή είναι το Αμερικάνικου Βrand Lechat και πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ , τα οποία απευθύνονται αυστηρά σε επαγγελματίες.

Το πτυχίο θεωρείται σεμιναριακό και η απόφοιτος έχει την δυνατότητα να εργασθεί κανονικά ως τεχνίτρια περιποίησης άκρων. Επιπρόσθετα με το πτυχίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε επαγγελματικές εκθέσεις του κλάδου.

Έχουμε δημιουργήσει ευέλικτο ωράριο μαθημάτων με πρωινά και απογευματινά τμήματα. Τα μαθήματα του σεμιναρίου πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα.

Η οικονομική πολιτική της σχολής μας είναι προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία της σχολής μέχρι το τέλος το μαθημάτων.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος σπουδών είναι 400€.

Η διδακτέα ύλη του 30ωρου προγράμματος σπουδών  αφορά τις παρακάτω ενότητες :

🔸Combi manicure (άψογο μανικιούρ με χρήση τροχού και κοπτικού εργαλείου )
🔸Επιμήκυνση φυσικού νυχιού με χρήση φόρμας
🔸Τοποθέτηση φόρμας (σωστή προσαρμογή / κοψίματα)
🔸Τεχνική camouflage
🔸Σχήματα (Τετράγωνο, οβάλ, μπαλαρίνα, αμύγδαλο )
🔸Νail art/Διακόσμηση( mermaid-mirror-chrome effect-foils-sugar effect-mix gel polish-pixie swarofski-snake & glass effect)

Στόχος μας είναι οι σπουδαστές μας να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις  σε καινοτόμες και δημοφιλής τεχνικές Nail Design.

Μην διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα. Επένδυσε στη LECHAT Academy και εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον!

🏠 Πολυτεχνείου 26 – 📞  2310544444

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *