Τα πρωτοποριακά επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής, Le Chat USA, παρουσιάζει η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας, Αθηνά Οικονομάκου, στη νέα τους διαφημιστική καμπάνια.

Στις σαγηνευτικές φωτογραφίες του ταλαντούχου Δημήτρη Σκουλού, περιλαμβάνονται όλες οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια της Le Chat Nails για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021-2022.

Ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητά σου, η Le Chat προτείνει τα πιο ιδιαίτερα trends της νέας σεζόν.

Ιδανικό για τις χειμερινές σας εμφανίσεις το pms 239 Harvest Moon.

Για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις η Le Chat προτείνει το σχήμα στιλέτο, που όλο και περισσότερες γυναίκες τολμούν και συνδυάζουν με σκόνες Mirano No7 Chroma ή No11 Nirvana.

Το αμυγδαλωτό και μοντέρνο είναι ένα από τα σχήματα νυχιών που πρέπει να δοκιμάσεις, καθώς κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Εδώ κυριαρχούν οι nude αποχρώσεις. Για chic αποτέλεσμα προτείνουμε το pms214 Nude Affair, καθώς και το pms110 Μi amour.

Όλα τα σκούρα χρώματα, έχουν πάντα κορυφαία θέση όποια κι αν είναι η εποχή. Ιδανική επιλογή το ημιμόνιμο Marilyn Merlot της Le Chat αλλά και το Olivia από τη σειρά Perfect Match.

Όποιες κι αν είναι οι τάσεις στα σχήματα, το glitter είναι ένα στοιχείο διαχρονικό και αγαπημένο. Συνδύασέ το με basic nude ή μαύρο και δημιούργησε εντυπωσιακά σχέδια με το Golden Bliss της Le Chat.

Γνωρίστε τα επαναστατικά και βραβευμένα αμερικάνικα προϊόντα στο https://lechatnails.gr/