Οι μεγάλοι έρωτες δεν κρύβονται! 

Το γνωστό μοντέλο και influencer, Βρισηίδα Ανδριώτου έχει συνάψει εδώ και καιρό μια σχέση εμπιστοσύνης και λατρείας με τη Le Chat Nails. Και όχι άδικα!

Η Le Chat βρίσκεται στο χώρο της Ονυχοπλαστικής πάνω από 20 χρόνια και κερδίζει τις καρδιές οποιουδήποτε δοκιμάζει τα προϊόντα της!

Η πανέμορφη Βρισηίδα Ανδριώτου αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων Nail Artists της Le Chat Nails και το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, παρά άψογο!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο Nail Art της, έγιναν χρησιμοποιώντας ίσως τα πιο ποιοτικά ημιμόνιμα βερνίκια της αγοράς, τα αγαπημένα μας Perfect Match!

Από το 2007, η Le Chat δίνει δώρο μαζί με τα Perfect Match και τα απλά βερνίκια Dare to Wear, στην ίδια ακριβώς απόχρωση για άψογα συνδυασμένο mani-pedi!

Και καταλαβαίνεις πως όταν μιλάμε για τη Le Chat, δε μιλάμε για μια και δυο αποχρώσεις, αλλά για πάνω από 270!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε όλες τις must-have αποχρώσεις που κάνουν trending αυτό το καλοκαίρι, για wow εμφανίσεις και για να είστε up to date σε κάθε απαίτηση των πελατών σας!

Τα έντονα χρώματα κάνουν την εμφάνισή τους και φέτος! Όπως φαίνεται, ήρθαν για να μείνουν!

Η hot Βρισηίδα στην πισίνα, επιλέγει την απόχρωση That’s Hot Pink για τις λεπτομέρειες του μανικιούρ της!

Ανακαλύψτε τα super-cute και παλ Mint Jubilee και Angel from Above για ένα πιο ρομαντικό και «αθώο» mood!

Ή για πιο εντυπωσιακά και glam αποτελέσματα, προτιμήστε τη σειρά ημιμόνιμων ολογραφικών βερνικιών Perfect Match Spectra που φέρνουν το ουράνιο τόξο στα νύχια με ένα μαγικό παιχνίδι λάμψης!

Το μόνο σίγουρο είναι πως, για να τα προτιμά η Βρισηίδα Ανδριώτου τόσο καιρό, το αποτέλεσμα θα γοητεύσει εσάς και όποια σας εμπιστευτεί για τα νύχια της! Ανακαλύψτε τα όλα στο e-shop της Le Chat Nails!
https://lechatnails.gr/

 

Ακολουθήστε τη Le Chat Nails στα κανάλια της στα Social Media!

Instagram: https://www.instagram.com/lechatnailsgreece/

Facebook: https://www.facebook.com/nailsbylechatgreece