Η LeChat Nail Care Products είναι μια πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρία προϊόντων για τα νύχια, για επαγγελματίες ινστιτούτων και spa. Προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε και να καινοτομούμε με προϊόντα εξαίρετης ποιότητας με σκοπό οι καταναλωτές μας να επιτύχουν όλα αυτά που αντιπροσωπεύει η LeChat:
Μάθηση, Εμπειρία, Δημιουργία, Βοήθεια, Επιτυχία και Διδασκαλία.

Δημιουργήθηκε το 1991 και προέρχεται από μια διορατική ιδέα, τη μέθοδο Powder Gel®. Από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει να γίνεται μια παγκόσμια πρωτοπόρος εταιρία στη βιομηχανία νυχιών. Η γραμμή των προϊόντων μας έχει επεκταθεί μέσα στα χρόνια με ποικίλες μεθόδους νυχιών, βερνίκια και εργαλεία για να μπορέσουμε να παρέχουμε στους επαγγελματίες των ινστιτούτων και spa τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες επιλογές.

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα από πολλούς αντιπροσώπους καλλωπισμού, στους οποίους περιέχονται τα καλύτερα ινστιτούτα, spa και υπηρεσίες ομορφιάς. Οι καινοτομίες, η έμπνευσή μας, η δημιουργικότητα και η εξαιρετική διάκριση είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Δεν είμαστε απλά μια κατασκευάστρια εταιρία, αλλά ένας αληθινός συνεργάτης και φίλος σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία νυχιών.
Σας προσκαλούμε να μεγαλώσετε μαζί μας και να ξεκινήσετε για το μονοπάτι της αριστείας και της επιτυχίας.

LeChat Nails Academy

Έχοντας ήδη διανύσει μία επιτυχημένη πορεία στον τομέα της αισθητικής, Στη LeChat Nails Academy λειτουργούν εκπαιδευτικά ταχύρυθμα τμήματα ομορφιάς, στελεχωμένα με καταξιωμένες εκπαιδεύτριες με ανώτατες σπουδές ομορφιάς στα άκρα.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης της Σχολής Μανικιούρ – Πεντικιούρ & Ονυχοπλαστικής της LeChat Nails Academy έχουν ως στόχο των παρεχόμενων μαθημάτων της την προετοιμασία του σπουδαστή θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, ώστε στο τέλος των σπουδών του να έχει αποκτήσει τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που θα του επιτρέψουν να προσφέρει στους πελάτες άψογες επαγγελματικές υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής.

Όλα τα μαθήματα μανικιούρ – πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής είναι χωρισμένα σε ενότητες και κάθε ενότητα χωρίζεται σε θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Η θεωρητική κατάρτιση γίνεται με τη βοήθεια σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης από καθηγητές που επιλέγονται με κριτήριο τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και την αγάπη τους για την τέχνη του μανικιούρ & της ονυχοπλαστικής.