Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Gel Primer

  8,90 με Φ.Π.Α.

 • Primebond nail dehydrator

  Primebond Nail Dehydrator 15ml

  11,28 με Φ.Π.Α.

  Το Perfect Match primebond είναι ιδανικό για την αφυδάτωση της φυσικής πλάκας του νυχιού. Εισχωρεί στους πόρους της επιφάνειας και διασφαλίζει την προετοιμασία για την εφαρμογή των υλικών που θα ακολουθήσουν.

 • Nail Architecture – Primer 15ml

  10,50 με Φ.Π.Α.

  Tο primer είναι υλικό το οποίο εισχωρεί στους πόρους της επιφάνειας για να μπορέσει να διασφαλίσει την προετοιμασία για την εφαρμογή των υλικών που θα ακολουθήσουν. Η ιδιότητα του είναι να απορροφά όποια υγρασία υπάρχει στην επιφάνεια. Στις περιπτώσεις με έντονη εφίδρωση, λιπαρή επιδερμίδα, με παθολογικό ή ορμονικό θέμα χρησιμοποιούμε το primer με οξύ της σειράς Nail Architecture.

   

 • Perfect Match – Bond Plus 15ml

  17,10 με Φ.Π.Α.

  Το Bond Plus λειτουργεί σαν ταινία διπλής όψης τόσο από την πλευρά του φυσικού νυχιού όσο και από την πλευρά του υλικού. Λειτουργεί σαν ένα αόρατο φιλμ προστασίας για τα νύχια. Αφήνοντας ένα κολλώδες στρώμα στην ονυχιαία πλάκα προσφέρει άριστη συγκόλληση οποιουδήποτε υλικού, είτε είναι ακρυλικό, gel ή acrygel. Εγγυάται αξιόπιστη πρόσφυση αλλά δεν αφαιρεί την υγρασία. Δεν διαταράσσει την ισορροπία του pH και δεν διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του νυχιού.

  Τοποθετείται μετά από primer.