Πως να διορθώσεις ένα σπασμένο νύχι

Θέλεις να επιμηκύνεις ή να διορθώσεις ένα σπασμένο νύχι; Το Lechat Liquid Gel Builder είναι το προϊόν που χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Είτε τα νύχια σου είναι πολύ κοντά, είτε σπασμένα, είτε ανομοιόμορφα στην επιφάνεια, αυτή η τεχνική  θα διορθώσει αυτές τις ατέλειες. Τα βήματα για την εφαρμογή του Lechat Liquid Gel Builder είναι το κλειδί για τη σωστή πρόσφυση και δομή των νυχιών .

Βήμα 1: Συγκέντρωσε τα απαραίτητα

Πριν ξεκινήσουμε, συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα προϊόντα και εργαλεία. Βεβαιώσου ότι έχεις λίμα νυχιών, Buffer, Gel Cleanser, Perfect Match Prime Bond Nail Dehydrator, Lechat Gel Base Coat, Duo Form 2-Way Nail Form, No Wipe Top Coat και Liquid Gel Builder.

Βήμα 2: Προετοίμασε τα νύχια σου

Ξεκίνησε προετοιμάζοντας τα νύχια και αφαιρώντας τυχόν υπολείματα gel polish. Σπρώξε προς τα πίσω τα πετσάκια και δώσε το επιθυμητό σχήμα με τη λίμα. Γυάλισε τα νύχια  με το Buffer και αφαίρεσε τυχόν σκόνη με Gel Cleanser. Εφάρμοσε το Primebond Nail Dehydrator για ενισχυμένη πρόσφυση και Lechat Gel Base Coat με ασβέστιο και βιταμίνη Ε για να εξασφαλίσεις υγιή και δυνατά νύχια.

Βήμα 3: Τοποθέτησε τη φόρμα νυχιών

Αφαίρεσε το προστατευτικό κάλυμμα από τη  φόρμα νυχιών και κόψτε τη μία πλευρά από τις φόρμες νυχιών διπλής όψης για να μπορέσεις να ανοίξεις τη φόρμα.

Η φόρμα έχει 2 πλευρές, αν το φυσικό νύχι έχει οβάλ σχήμα, χρησιμοποίησε την οβάλ πλευρά του νυχιού και στερέωσε τη ακριβώς κάτω από το φυσικό νύχι, ώστε να δημιουργήσει μια προέκταση του φυσικού νυχιού. Εάν το φυσικό νύχι έχει τετράγωνο σχήμα, η τετράγωνη πλευρά θα ταιριάζει καλύτερα. Στερέωσε τη φόρμα κάτω από το φυσικό νύχι και δίπλωσε τις κάτω άκρες για να στερεώσεις τη φόρμα και να δημιουργήσεις ένα φυσικό τόξο. Κόλλησε τη φόρμα στα πλευρικά τοιχώματα και το δάχτυλο για να βεβαιωθείς ότι η φόρμα δεν μετακινείται όταν εφαρμόζεις το Liquid Gel Builder.

Βήμα 4: Εφάρμοσε το Lechat Liquid Gel Builder

Εφάρμοσε ένα λεπτό στρώμα Lechat Liquid Gel Builder σε όλη την επιφάνεια του νυχιού και πολυμέρισε. Συνέχισε να εφαρμόζεις το Liquid Gel Builder για να χτίσεις τη δομή στο επιθυμητό πάχος. Εφάρμοσε μια μεγαλύτερη μπίλια στο κέντρο του νυχιού με μια κίνηση από δεξιά προς τα αριστερά. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλείψεις για να εξασφαλίσεις αντοχή και ευθυγράμμιση. Άπλωσε το Gel ομοιόμορφα στην επιφάνεια του νυχιού και πολυμέρισε.

Βήμα 5: Αφαίρεσε τη  φόρμα, και διαμόρφωσε το νύχι

Αφαίρεσε προσεκτικά τη φόρμα και σκούπισε τα κολλώδη υπολείμματα με gel cleanser. Λιμάρισε το νύχι στο επιθυμητό σχήμα και μήκος. Λείανε τυχόν ανομοιόμορφες περιοχές στην επιφάνεια του νυχιού. Σφίξε και καθάρισε με Gel Cleanser για τελευταία φορά.

Βήμα 6: Σφράγισε με Lechat No Wipe Top Coat

Εφάρμοσε ένα λεπτό στρώμα Lechat No Wipe Top Coat και πολυμέρισε για εξήντα δευτερόλεπτα.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα διασφαλίζεις τη σωστή πρόσφυση και ευθυγράμμιση των νυχιών. Θυμήσου να εφαρμόσεις μια μεγαλύτερη μπίλια Liquid Gel Builder στο κέντρο του νυχιού για αντοχή και σωστή δομή. Εάν θέλεις να προσθέσεις σχέδια ή χρώμα στο νύχι, αυτό μπορεί να γίνει μετά το Βήμα 4. Τώρα είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις ανθεκτική και σωστά δομημένη επιμήκυνση  χρησιμοποιώντας το Lechat Liquid Gel Builder!

Επισκέψου το eshop μας για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι κάνοντας κλικ εδώ!