Το επόμενο LeChat Shop μπορεί να είναι δικό σου

Πρωτοπόροι εδώ και δεκαετίες στην βιομηχανία ονυχοπλαστικής, καινοτομούμε και στην επιχειρηματικότητα, προσφέροντας την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα μοναδικό τριπλό πρόγραμμα συνεργασίας.

Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα LeChat Shop στην περιοχή σας. Ως συνεργάτης, θα δραστηριοποιείστε κάτω από την επωνυμία ενός Αμερικανικού οίκου με διεθνή καταξίωση, έχοντας το προβάδισμα στην προσέλκυση πελατών που αναζητούν την ποιότητα και την πρωτοπορία.

Το πλεονέκτημα 3in1

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεργασίας σας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσετε από έναν, ως τρεις από τους επιχειρηματικούς πυλώνες του προγράμματος:

1. LeChat Nail Salon:
Ως ένα Brand συνώνυμο της ποιότητας παρέχουμε στους συνεργάτες τα προϊόντα και την τεχνογνωσία να ιδρύσουν και να διευθύνουν ένα ινστιτούτο περιποίησης άκρων ανώτατης βαθμίδας. Ένα NaiL Salon που θα προσφέρει μοναδικές στο χώρο υπηρεσίες, με κορυφαία προϊόντα του οίκου LeChat USA.

2. LeChat Shop:
Αποκτάτε αποκλειστική πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα από premium προϊόντα ονυχοπλαστικής. Με την αναγνώριση μιας κορυφαίας επωνυμίας μπορείτε να προμηθεύετε Nail Salon και άλλες επιχειρήσεις με κορυφαία προϊόντα περιποίησης άκρων.

3. LeChat Academy:
Αξιοποιήστε την πρωταγωνιστική θέση του Brand και προσφέρετε εκπαιδευτικά προγράμματα αιχμής σε επίδοξους επαγγελματίες περιποίησης άκρων. Δημιουργήστε ένα εκπαιδευτικό φορέα που Θα θέσει νέα πρότυπα για την εκπαίδευση ονυχοπλαστικής ,στην περιοχής σας.

Υποστήριξη

Οι συνεργάτες μας επωφελούνται από ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης που καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις, τεχνικές και γνώσεις προϊόντων.

Στα πλαίσια του προγράμματος συνεργασίας παρέχουμε ισχυρή υποστήριξη μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου διαφημιστικού υλικού και προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το επόμενο LeChat Shop, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.